Ga naar hoofdinhoud

Titel bij junioren naar Ava Vernon, young riders voor Matthis Westendarp

Ava Vernon met Jolie Fleur van de Noordheuvel. Foto: FEI

Het Verenigd Koninkrijk won de titel bij de junioren op het EK voor de springjeugd in Vilamoura. Amazone Ava Vernon werd kampioen met Jolie Fleur van de Noordheuvel (v. Cassini II). Bij de young riders was de titel voor de Duitser Matthis Westendarp met Stalido (v. Stakkato).

Beste Nederlandse junior was Amber van Marle met Gregorius vd Vrendt (v. Gelha’s VDL Emilion). Zij werd 16e in het eindklassement. Bij de young riders reed Mans Thijssen met Hello (v. Alano) naar de tiende plaats in het kampioenschap.

Belgen vooraan

Na de landentitels was er ook individueel succes voor de Belgische jeugd. Tristan Guisson won zilver bij de junioren met Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Reve) en zijn landgenote Aurelia Guisson reed naar brons met No Limit vh Legitahof Z (v. Nabab de Reve). Bij de young riders was het brons voor Emilie Conter met Balento C.S. (v. Balou du Rouet). Jack Whitaker pakte hier het zilver met Scenletha (v. Scendix).

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “Titel bij junioren naar Ava Vernon, young riders voor Matthis Westendarp

  • Luit Dubbeldam

    Hoe is het mogelijk dat we na zo veel goed gereden kampioenschappen de laatste jaren wij er dit jaar eigenlijk helemaal niets van gemaakt hebben, zowel
    bij de Children /Junioren en Young Riders. Alleen de 10e. plaats individueel van Mans Thijssen bij de Young Riders verdiend een dikke voldoende. Wat is er fout gegaan dit jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook