Ga naar hoofdinhoud

Deelnemende individuele ruiters aan EK Dressuur 2019 bekend

Foto Lonneke Ruesink

De volledige deelnemerslijst voor de Europese dressuurkampioenschappen 2019 in Rotterdam is bekend. In totaal doen 70 deelnemers mee, die 24 verschillende landen vertegenwoordigen. Onder hen ook een groep individuele ruiters.

Vijftien landen sturen teams naar Rotterdam, maar er is ook een groep individuele ruiters die meedoet aan de Europese Kampioenschappen 2019.

Deelnemerslijst:

Armenië

Tsjechië

  • Libuse Mencke – Syrio

Estland

Georgië

Hongarije

Israël

Slowakije

Slovenië

Oekraïne

Lees ook: Deelnemers Europese Kampioenschappen Rotterdam bekend

 

Bron: Hores.nl/Eurodressage.com

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook