Ga naar hoofdinhoud

Voorlopig zevende plaats voor Oranje ponyruiters na eerste manche

Mart IJland was met zijn pony Invisible E van het Juxschot de enige ruiter van het Nederlandse team, die helemaal zonder strafpunten rondkwam in de eerste ronde van de landenwedstrijd en staat individueel nu op de zesde plek. Het team staat voorlopig zevende met in totaal vijf strafpunten.

Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk hielden de teller op nul in deze eerste ronde van het Europees Kampioenschap en staan daarmee gedeeld eerste. Ierland, Italië en Denemarken kwamen alle drie uit op vier strafpunten.

Noorwegen staat op de achtste plek met acht strafpunten en de Zweden volgen met zestien strafpunten op plek negen. De Poolse ruiters konden niet presteren voor thuispubliek en staan met 58 strafpunten op de tiende plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook