Ga naar hoofdinhoud

Wesley de Boer pakt podiumplaats in Farewell Competition

Wesley de Boer pakte in de Farewell Competition voor de Children nog mooi een podiumplaats mee. De jonge Nederlandse ruiter moest in de rubriek de twee Ieren Marta Hughes-Bravo en Matthew Conlon voorlaten in de prijsuitreiking. 

Hughes-Bravo stuurde in het direct-op-tijd parcours haar HHS California (v.Heritage Fortunus) rond in 45,72 en was daarmee alle concurrentie te snel af. Haar landgenoot Matthew Conlon kwam het dichtst in de buurt. De Ier finishte met Bally Kingdom Clover (v.Star Kingdom) in een tijd van 46,74 en moest genoegen nemen met een tweede plaats. Wesley de Boer deed met Esprit de Pomme (v.Berlin) ook een goede duit in het zakje. De Nederlander liet de klok stoppen op 48,78 en pakte daarmee een mooie derde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook