Ga naar hoofdinhoud

FNRS: kijk naar mogelijkheden activiteiten te spreiden

FNRS nieuw logo
Ook de FNRS komt met een coronastatement: 'de overheid heeft besloten om tot 31 maart 2020 alle evenementen boven 100 personen af te gelasten. In lijn met het advies van NOC*NSF en KNHS adviseren wij om alle evenementen tot 31 maart 2020 af te gelasten. Lessen, privé of in groepsverband, kunnen doorgaan. Bekijk als ondernemer wat de mogelijkheden zijn om lessen en andere reguliere activiteiten zoveel mogelijk te spreiden.'

‘Vraag uw klanten en bezoekers om zo min mogelijk extra bezoekers mee te nemen. Kijk of er mogelijkheden zijn om minder mensen gezamenlijk in uw kantine te ontvangen. Neem extra hygiënemaatregelen in acht. Informeer uw klanten en bezoekers hier tijdig over’, aldus de FNRS.

Evenementen

  • Finale FNRS-KNHS Springcompetitie op 22 maart op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gaat niet door. De finale vindt ook geen doorgang op een andere datum.
  • Regiobijeenkomsten FNRS in maart en april 2020 worden afgelast. WIj houden de ontwikkelingen in de gaten en plannen nieuwe data wanneer dit mogelijk is.
  • Workshop Bedrijfsovername op 30 maart 2020 wordt afgelast.

Voor meer informatie

Bron: FNRS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.