Ga naar hoofdinhoud

Berlin Eagles geven leiding niet meer uit handen en winnen vierde etappe

Christian Kukuk met Checker 47. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat ze gisteren de leiding had genomen was ook vandaag de Berlin Eagles (Christian Kukuk en Philipp Weishaupt) ongenaakbaar en wonnen met een total van vier strafpunten over acht omlopen de vierde etappe van de Global Champions League. De tweede plaats was verrassend voor de Stockholm Hearts (Malin Baryard Johnsson, Olivier Philippaerts en Lillie Keenan) dat na gisteren op een twaalfde plaats stond en waarschijnlijk niet meer gerekend had op een podiumplaats. London Knights (Mike Kawai en Tobias Meyer) wist een plek te winnen en eindigde op de derde plaats.

Voor Rome Gladiators (Pieter Clemens en Fernando Martinez Sommer) was het vandaag een teleurstellende dag. Met de totaal twaalf strafpunten die het duo vandaag scoorde zakten ze weg van de gedeelde eerste plaats naar de vijfde.

Nederlanders

Bart Bles en Jur Vrieling deden goede zaken voor Hamburg Giants en wisten van plak tien naar zes te schuiven. Ook Istanbul Sultans (Sanne Thijssen en Ömer Karaevli) deden het goed en stegen van twaalf naar zeven.
De Paris Panthers van Harrie Smolders dede het daarentegen nog minder dan gisteren en eindigde op de een na laatste plaats.

Uitslag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook