Ga naar hoofdinhoud

Levy wint GCL-rubriek, Van Asten negende

Edward Levy, hier met Sirius Black. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De eerste ronde van de Global Champions League van Parijs was zoals altijd een 5* direct op tijd, over 1m55. De winst was tot genoegen van het Franse publiek voor Edward Levy met Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly). Ook de tweede plaats in het individuele klassement was voor een Fransman: Simon Delestre met Chesall Zimequest (v. Casall).

Beste Nederlander was Leopold van Asten met VDL Elegant Hero Z (v. Echo van ’t Spieveld) die foutloos en snel op de negende plaats binnenkwam. Bart Bles had met Comme-Laude W (v. Comme Il Faut) ook geen springfouten, ondanks een dikke rammel op de laatste combinatie. Bles was echter net te laat binnen en liep een tijdfout op.

Twee teams op nul

Alleen de Cannes Stars en de St Tropez Pirates kwamen ongeschonden door de eerste GCL-dag. Sameh el Dahan en Sven Schlüsselburg bleven beiden foutloos voor de Cannes Stars. Olivier Robert en Dani G. Waldman, die met Queensland E (v. Quickfire de Ferann) reed, deden hetzelfde voor de St Tropez Pirates. Zaterdag wordt de teamstrijd beslist. Het team van Van Asten, de Prague Lions, neemt de derde plaats in het tussenklassement in.

Uitslag indvidueel
Tussenklassement GCL Parijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook