Ga naar hoofdinhoud

Willie Wijnen voor de derde keer gehuldigd dit jaar

Global Champions Awards - Foto: GCT

Willie Wijnen werd eerder dit jaar al gehuldigd als KWPN Fokker van het Jaar (dressuur) en in het zonnetje gezet door de WBFSH als fokker van het beste springpaard van 2019, Explosion W (v. Chacco-Blue).  Maar dat was nog niet alles: Jan Tops haalde de fokker gisteren op de Global Champions Play-Offs in Praag naar voren om hem te huldigen met de Breeder of the Best Horse-award. En 'The Best Horse' is in dit geval natuurlijk Explosion W.

Dat was niet de enige award die naar de mensen rondom Explosion ging. Eigenaar Poden Farms kreeg de Owner of the Best Horse-onderscheiding. Willie Wijnen is niet alleen de fokker van Explosion, hij zorgde in zekere zin ook zelf voor de combinatie van Ben Maher en de Chacco-Blue-zoon. Daarover vertelde de fokker onlangs meer in De Paardenkrant, lees het artikel hier.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook