Ga naar hoofdinhoud

Sergio Alvarez Moya wint kwalificatie voor GP van Madrid, Sanne Thijssen derde

Sergio Alvarez Moya met Alamo. Foto: FEI

Als eerste moest Sergio Alvarez Moya met Alamo (v.Ukato) op een steenworp afstand van zijn huis in Madrid van start in de kwalificatie voor de GCT van vanavond. In 68.43 seconden klaarde hij die job zonder fouten en pakte naar later zou blijken daarmee de winst en voor eigen publiek. Hans-Dieter Dreher werd in 70.14 seconden tweede met de Baloubet du Rouet nakomeling Vestmalle des Cotis voor Sanne Thijssen die met een loepzuivere ronde van Con Quidam (v.Quinar) derde werd. De winnaar kreeg 37.175 euro overhandigd en voor Sanne Thijssen was 22.305 euro gereserveerd.

Buiten Thijssen wisten ook Bart Bles en Jur Vrieling zich te plaatsen voor de later vandaag te verrijden GCT Madrid Prijs. Bles reed een foutloze rit met Comme-Laude W (v.Comme il fault) in 79.64 seconden en werd 15e. Vrieling kreeg een fout op de uitsprong van de driesprong met Long John Silver (v.Lasino) en behoorde daarmee ook tot de startgerechtigden voor de hoofdrubriek van dit concours.
Harrie Smolders wist zich met de drie springfouten van Bingo Du Parc (v.Mylord Carthago) teleurstellend niet te plaatsen voor de grand finale.

Uitslag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook