Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs Young Riders Tuigpaarden op Outdoor Gelderland

Tuigpaarden op Outdoor Gelderland. Foto Luifoto

Liefhebbers van tuigpaarden kunnen zondagmiddag hun hart ophalen net voor aanvang van de Grote Prijs van Outdoor Gelderland. In Arnhem komen voor het eerst Young Riders in actie, een initiatief van JongKWPN om de jeugd bij de tuigpaardensport te betrekken.

Jonge rijders tussen 16 en 26 jaar kunnen deelnemen aan de Young Riders competitie, die mede mogelijk gemaakt wordt door Anemone Horsetrucks.

De tuigpaardensport wordt vaak omschreven als ouderwets met saaie bolhoeden. Het tegendeel zal bewezen worden want deze Young Riders zullen geheel in stijl een geweldig show geven. De jurering ligt in handen van Johan Hamminga (voorzitter hengstenkeuringscommissie tuigpaard), Theo Driessen (bestuurslid stichting Outdoor Gelderland) en Bert van Kooten (sponsor namens Anemone Horsetrucks)

De deelnemende Young Riders zijn:

Mieke ter Schure (21 jaar)
Manon Veerman (20 jaar)
Judy Leeuwis (23 jaar)
Jelle van der Weide (22 jaar)
Jan Boonstra (20 jaar)
Mart Helmus (22 jaar)
Davi Jordans (17 jaar)
JR Bouwman (15 jaar)

Bron Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook