Ga naar hoofdinhoud

Indoor Brabant gaat door in aangepaste vorm

Update
In een persconferentie van de veiligheidsregio Brabant-Noord werd vanmiddag bekend gemaakt dat alle grote evenementen in Noord-Brabant worden verboden, zoals bijvoorbeeld voetbalwedstrijden en festivals. Een week van 'sociale onthouding', wordt het genoemd. Indoor Brabant vormt daarop de uitzondering. Het evenement gaat door, weliswaar in aangepaste vorm met maximaal 1.000 bezoekers per dagdeel.

Dat het evenement toch door kan gaan ondanks het provinciale verbod op grote evenementen, is omdat de organisatie heeft besloten om per dagdeel maar duizend bezoekers toe te staan. “Op de persconfentie van de Veiligheidsregio Brabant Noord werd bekend gemaakt dat evenementen met 1000 of meer bezoekers de komende dagen worden verboden. The Dutch Masters zal plaatsvinden maar met niet meer dan 1000 bezoekers per dagdeel conform de richtlijnen van de Veiligheidsregio Brabant Noord”, aldus de organisatie, die onderhandelde met de veiligheidsregio over de doorgang van het evenement.

Zo snel mogelijk informeren

“Dit betekent dat veel mensen die een kaartje hebben gekocht het evenement helaas niet kunnen bezoeken. Wij zullen iedereen hierover zo snel mogelijk informeren”, aldus de organisatie. “De keuze zal worden gemaakt op basis van binnenkomst van de boekingen.” Wie het eerst een kaartje heeft gekocht, zal dus mogen komen.

Bron: Horses.nl/NOS/Indoor Brabant

3 reacties op “Indoor Brabant gaat door in aangepaste vorm

 • F

  Als paarden liefhebber gaat het er bij mij niet in dat dit doorgang krijgt in afgeslankte vorm
  Welke onderliggende belangen liggen hieraan ten grondslag t.o.v. de volksgezondheid.
  Voetbal met duizenden mensen krijgt geen doorgang en indoor Brabant met Max 1000 gaat dan wel door.
  Mij ontgaat alle logica?

 • Arie

  We zijn een dwars volkje, zei Jort Kelder gisteren bij Jinek. En dat is ook zo. Zoiets van, ikke..ikke.. wat kan mij die volksgezondheid schelen!

 • Sjak Arts

  Komend weekend zitten honderd duizenden in een kleine ruimte bij elkaar op de lip, want de cafés zijn gewoon open. Wordt met al die maatregelen verspreiding voorkomen of is het enkel om te laten zien dat we wat doen, gewoon für die bühne dus. Ik ben bang het laatste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook