Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten bovenaan in 1m40

Maikel van der Vleuten, hier met Cupido Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Maikel van der Vleuten won de eerste vijfsterren rubriek van de zaterdag op de Dutch Masters, een Table A over 1m40, direct op tijd. Van der Vleuten  reed met Beauville Z (v. Bustique), een negenjarige Zangersheide-ruin, foutloos in 57,27 seconden.

De Nederlander bleef nipt voor de Egyptenaar in Ierse dienst, Sameh El Dahan, die de eveneens negenjarige Citygirl (v. For Fashion) had gezadeld. Ook de derde prijs ging naar een negenjarig paard: Kerswin van ’t Roosakker (v. Echo van T Spieveld), onder het zadel van Doron Kuipers. Kuipers was ruim een seconde langzamer dan Van der Vleuten.

Kim Emmen werd vierde en Piet Raijmakers Jr. reed naar de vijfde plaats.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook