Ga naar hoofdinhoud

Sanne Voets klasse apart bij Para-dressuur Trophy

Sanne Voets met Demantur N.O.P. Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

Waar in de Brabanthal wordt gestreden om een kwalificatie voor de Rolex Grand Prix van zondag werd in de Peelhal de KNHS Witte van Moort Para-dressuur Trophy verreden. Van de negen starts scoorden maar liefst vier boven de 70%. Met een eindtotaal van 76,5% was Sanne Voets met Demantur N.O.P. een klasse apart.

Sanne van Voets kwam met de Vivaldi-nazaat Demantur N.O.P. aan de start in de Grade 4. Bij één jurylid werd zelfs bijna een score van 80% genoteerd.

Fit

Het was nog maar de vraag of Rixt van der Horst aan de start zou komen in de Grade 3 op Indoor Brabant, omdat haar paard Findsley vorige week voor Doha niet fit genoeg was. Op Indoor Brabant bewees Findsley dubbel en dwars fit to compete te zijn. Het duo kwam het dichtst bij de score van Voets met een eindtotaal van 74,778%. Er werden onder andere negens genoteerd voor stap en de ritme, energie en elasticiteit.

Boven de 70%

Ook de nummer drie Nicole den Dulk en Wallace N.O.P., die aan de start komen in de Grade 2 scoorden boven de 70%. Een gemiddelde score van 73,278% was genoeg voor de derde plaats. Met 72,111% was de vierde plaats voor Maud de Reu met Webron, die in de Grade 3 starten.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook