Ga naar hoofdinhoud

Van Asten snelt naar zege in VDL Groep-prijs met Beauty

Leopold van Asten met VDL Groep Beauty. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Leaopold van Asten was vrijdagavond met VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) het snelst in de barrage van de 1,55m-rubriek in Den Bosch en schreef daarmee de overwinning op zijn naam in de rubriek van zijn sponsor. Van de negen combinaties, die foutloos bleven in de barrage was Van Asten met zijn rit in 27,82 seconden de enige die onder de 28 seconden bleef.

Behalve Van Asten eindigde Doron Kuipers ook in de top 5 van deze rubriek voor Nederland. Hij was met Charley (v. Calido) net iets te langzaam voor de top drie en mocht zich met zijn rit in 28,83 seconden op de vierde plaats opstellen achter Danielle Goldstein.

Top drie

Niels Bruynseels was met Gancia de Muze (v. Malito de Reve) goed voor de tweede snelste foutloze rit en kwam in 28,18 seconden aan de finish. Daarmee was de Belgische ruiter ruim een halve seconde sneller dan Goldstein, die Lizziemary (v. Cabri d’Elle) in 28,80 seconden rondstuurde.

Van der Vleuten en Verdi

Maikel van der Vleuten en Verdi TN (v. Quidam de Revel) bleven ook foutloos in de barrage, maar waren met 30,04 seconden te langzaam voor de top 5 en eindigden op de zevende plek.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook