Ga naar hoofdinhoud

Zack en Don Olymbrio ontvangen met een feestje

Daniel Bachmann Andersen viert zijn winst met Blue Hors Zack. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een succesvol weekend voor Blue Hors dit weekend. Daniel Bachmann Andersen won zowel de CDI3* als de Wereldbekerwedstrijd op Indoor Brabant. Inmiddels zijn de hengsten terug op Deense bodem en werden ontvangen met een feestje in de rijhal.

“Wat een weekend. We hebben het gevierd met een worstenkar in de rijhal. Daniel heeft het team dat hem ondersteund bedankt.”, schrijft Blue Hors op Instagram.

KWPN’ers

De zeges waren niet alleen een mooi succes voor Blue Hors en Daniel Bachmann Andersen, maar ook voor het KWPN. Blue Hors Zack werd in 2007 kampioen van de KWPN hengstenkeuring en daarna ook de veilingtopper op de KWPN Select Sale. Hij werd gefokt door B. Wilschut uit Bosschenhoofd.

De bij het KWPN-erkende Blue Hors Don Olymbrio schreef de CDI3* op zijn naam. Hij liep in 2011 mee op de KWPN Hengstenkeuring en werd gefokt door J. Lamers uit Oss.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook