Ga naar hoofdinhoud

Accumulator-rubriek voor Gaudiano

Emanuele Gaudiano, hier met Caspar. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Op Jumping Amsterdam ging de Marc Boers Flower Export Prijs naar Emanuele Gaudiano. Met Carlotta (v. Chaccomo) reed de Italiaan naar het maximale aantal punten van 65, in de snelste tijd 44,55 seconden. Hij mocht 8.125 euro mee naar huis nemen.

De tweede plaats was voor Malin Baryard-Johnsson uit Zweden, die H&M Second Chance (v. Carland) gezadeld had.Zij finishte ruim achter Gaudiano in 46,39 seconden. Derde werd Duitser Daniel Deusser met Kiana van ’t Herdershof (v. Toulon). Beste Nederlandse was Lisa Nooren met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Dobel’s Cento). Uiteindelijk wisten maar liefst 26 van de 55 gestarte combinaties naar 65 punten te rijden.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook