Ga naar hoofdinhoud

Ereprijzen Amsterdam voor buitenlandse ruiters

Simon Delestre met Hermes Ryan Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na afloop van de WB-wedstrijd springen op Jumping Amsterdam werden er ook nog drie ereprijzen uitgereikt. De Amsterdam Sport Award, Leading Lady en de Prix du Vainquer. Twee daarvan gingen naar Zweden en eentje ging naar Frankrijk.

Met dank aan zijn overwinning in de Longines FEI Jumping World Cup mocht Henrik Von Eckermann niet alleen de hoofdprijs in de hoofdrubriek, maar ook de Amsterdam Sport Award in ontvangst nemen.

Leading Lady en Prix du Vainquer

Malin Baryard – Johnsson was de beste springamazone van het evenement. Zij kreeg als ereprijs een sieraad van GASSANDiamonds. Simon Delestre, winnaar van de Grote Prijs van Amsterdam, won ook de ‘Prix du Vainquer’. Dit is een extra geldprijs voor de beste springruiter of -amazone van Jumping Amsterdam 2019.

Bron: FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook