Ga naar hoofdinhoud

Startlijsten Subli Cup en Prix St. Georges gepubliceerd

Edward Gal met Total U.S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De startlijsten van de finale van de Subli Cup voor vier- en vijfjarige dressuurpaarden en de Prix St. Georges van de donderdagavond op Jumping Amsterdam zijn bekend. De Lichte Tour-rubriek vangt om 21.25 uur aan met Laurens van Lieren en Dutch Design (Vivaldi x Gribaldi). Edward Gal rijdt de veelbelovende Glock's Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall) als voorlaatste combinatie naar binnen.

De Prix St. Georges, die geldt als kwalificatie voor de kür op muziek, lijkt een spannende strijd te worden. Naast Glock’s Total U.S., die op de Subtopwedstrijd in Tolbert en verpletterend debuut maakte, nemen onder andere Dinja van Liere met Geniaal (Vivaldi x Biotop), Madeleine Witte-Vrees met Finnländerin (Fidertanz x Donnerhall), Jeanine Nieuwenhuis met Great Lady TC (Bretton Woods x Osmium) en Dominique Filion met Frida K (Fidertanz x Sandro Hit) deel aan de rubriek.

Finales Subli Cup

De finales van de Subli Cup kennen eveneens een sterk deelnemersveld. Er komen vijf vier- en vijf vijfjarigen aan start. Tot de groep vijfjarigen behoort onder andere de winnaar van vorig jaar, Johnny Depp (Bordeaux x Jazz) gereden door Renate van Uytert-van Vliet.

Startlijst Prix St. Georges.
Startlijst Subli Cup vierjarigen.
Startlijst Subli Cup vijfjarigen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook