Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhout: ‘Hans Peter krijgt een reservelijn’

Hans Peter Minderhoud won met Glock's Dream Boy N.O.P. de verkorte Grand Prix in 2018Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl Hans Peter Minderhoud en Glock's Dream Boy N.O.P.
Hans Peter Minderhoud had zijn hengst Dream Boy (v. Vivaldi) top voor elkaar in de kür op muziek bij Jumping Amsterdam. “Beter nog dan gisteren! Zo jammer dat die hakkel in de wissels om de pas de score heeft gedrukt.” Minderhoud werd vijfde in de Wereldbekerwedstrijd.

Alex van Silfhout zag alleen maar groeimogelijkheden in het verschiet: “Ik zag hele mooie proeven met eenvoudige verbetermogelijkheden. Bijvoorbeeld die reservelijn om een fout te kunnen herstellen. Die heeft Hans Peter Minderhoud de volgende keer zeker in zijn kür opgenomen” voorspelde de nieuwe bondscoach.

Lees ook: Werth wint wereldbeker kür in Amsterdam

Bron: KNHS / Horses.nl

2 reacties op “Van Silfhout: ‘Hans Peter krijgt een reservelijn’

  • Marcel

    Paard met ongekende mogelijkheden met een ruiter die boven elke twijfel verheven is. Maar het “gerammel” met de benen/sporen bij de piaffe was niet om aan te zien

  • eddy crul

    Een reservelijn?? Wat een onzin. Alles wat mislukt in een proef moet afgestraft worden en moet dus te zien zijn in de punten. Ook voor de zogenaamde top. vr gr EC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.