Ga naar hoofdinhoud

Kleine tegenvaller bij opbouw CSI Twente; tribune omgewaaid door storm

Foto omgewaaide tribune CSI Twente

RTV Oost vermeldde vanochtend op hen website dat op het CSI Twente een tribune afgelopen nacht door de storm is omgewaaid. Omstanders meldden aan RTV Oost dat de tribune in aanbouw was en niet goed verankerd was. Er zijn geen mensen gewond geraakt.

Volgende week zondag begint het programma van de 45ste editie van CSI Twente. De verhuurder van de tribunes zal alles weer uit elkaar moet halen en opnieuw op moeten bouwen.
Bekijk hieronder de video van RTV Oost en ingezonden foto’s eronder:

Bron: RTV Oost/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook