Ga naar hoofdinhoud

Overzichtspagina KWPN Kampioenschappen

KWPN Kampioenschappen 2018 - Foto: Rick Helmink

De KWPN Kampioenschappen 2019 zijn begonnen in Ermelo. Horses.nl doet uiteraard verslag in woord en beeld van een week lang het beste van de KWPN-fokkerij. Via deze overzichtspagina is alles over de kampioenschappen makkelijk te vinden. Op afstand meekijken kan via de livestreams van KWPN.tv en ClipMyHorse.tv.

Handige links

Programma
Startlijsten en uitslagen
Livestreams: ClipMyHorse.tv en KWPN.tv
Meer informatie

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook