Ga naar hoofdinhoud

Nassar wint twaalfde Challenge Cup, Smolders zesde

Nayel Nassar en Lucifer V. Foto © Sportfot

Nayel Nassar is in de winning mood. De Egyptenaar won afgelopen week HITS $1 Million Grand Prix met Lucifer V en gisteravond was hij met de zoon van Lord Pezi de beste in de Challenge Cup in Wellington. Nassar versloeg in de barrage Kent Farrington en zijn KWPN'er Creedance (v. Lord Z). Harrie Smolders werd met een dubbele nulronde op Cas 2 (v. Indoctro) zesde.

Maar liefst 28 ruiters hadden het basisparcours foutloos afgelegd. Achttien daarvan reden daadwerkelijk de barrage binnen. In het grote veld was het Nayel Nassar die als tweede meteen de winnende tijd van 35,90 seconden op de klokken zette met de Lord Pezi-zoon Lucifer V.

Kent Farrington kwam even later dichtbij met Creedance, hij finishte in 36,70 seconden, goed voor de tweede plek. Aan het einde van de barrage stuurde de 22-jarige Spencer Smith Theodore Manciais (v. Kashmir van Schuttershof) naar de uiteindelijke derde tijd van 36,83 seconden. In een tijd van 40,79 seconden en zonder springfouten werd Harrie Smolders met de Indoctro-zoon Cas 2 zesde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook