Ga naar hoofdinhoud

Organisatie van Tokyo 2020 ligt op schema en opent zijn deuren

De JRA arena in Tokyo, waar de paardensportdisciplines van de Olympische Spelen in 2020 plaatsvinden, opende op 15 juli zijn deuren voor het lokale publiek. De stallen, de hoofdarena en de indoorarena werden op deze dag aan de lokale bevolking gepresenteerd.

De bouw en de aanleg van het paardensportpark loopt voorspoedig en de organisatie ligt op schema met nog een jaar te gaan tot aan de Olympische Spelen.

Disciplines

In Tokyo vinden de disciplines dressuur, springen en eventing plaats. De dressuurrubrieken worden verreden van 25 tot en met 29 juli. De eventingliefhebbers kunnen die week erna, van 31 juli tot en met 3 augustus, van de sport genieten. Voor het springen is ruimte van 4 tot en met 8 augustus.

Demonstraties

Bij de opening gaven vijf Japanse ruiters demonstraties in de disciplines dressuur en springen. De dressuurpresentatie verzorgde de Japanse ruiters Yasushi Shimizu en Maria Takada.

Bron: Horses.nl/Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook