Ga naar hoofdinhoud

ALLES OVER DE OLYMPISCHE SPELEN

De Olympische Spelen in Tokio zijn officieel geopend en de paardensporters mogen ook direct aan de bak. Zaterdag 24 juli staat de eerste dag van de Grand Prix voor de dressuurruiters op het programma. Met Horses.nl mist u geen enkel moment van de paardensport op de Olympische Spelen en Paralympics. Hoofdredacteur Dirk Willem Rosie en fotograaf Arnd Bronkhorst zorgen er vanuit Tokio met hun woorden en beelden voor dat u het gevoel heeft erbij te zijn.

Natuurlijk hebben we ook voor deze Spelen een aparte landingspagina gecreëerd. Naast alle handige links (programma, tv-schema, Tokio-blogs, fotoseries) vindt u hier ook (opgesplitst per discipline) al het nieuws dat wij brengen vanuit en over Tokio.

Nog meer met premium

Het belangrijkste nieuws over de Spelen is gratis beschikbaar op Horses.nl, maar met Horses Premium krijgt u nog veel meer. Toegang tot de de liveblogs van de wedstrijden geschreven door vakkundige auteurs, interviews met ruiters die hoofdredacteur Dirk Willem Rosie in Tokio afneemt en zijn blogs waarin u alles leest wat er zich achter de schermen afspeelt. En natuurlijk de prachtige fotoseries van topfotograaf Arnd Bronkhorst. Kortom: met Horses Premium is het alsof u er bij bent.

Klik hier om u te abonneren op Horses Premium

Nog meer diepgang en mooie verhalen vanuit Tokio krijgt u met een abonnement op De Paardenkrant. In verband met de Olympische Spelen hebben we nu een aanbieding voor een kwartaalabonnement (63 euro). U heeft dan ook automatisch toegang tot Horses Premium. Lees hier meer.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook