Ga naar hoofdinhoud

Kayne, Katniss en Kevin toch naar finale vierjarigen

Adelinde Cornelissen met Kayne Foto: Melanie Brevink - van Dijk

Niet 20, maar 23 paarden in de finale van de Pavo Cup voor vierjarigen aanstaande vrijdag. Op de startlijst zijn er drie paarden bij gekomen: de goedgekeurde hengsten Kayne (v. Governor) en Kevin (v. Dreamboy) en de NMK-merrie Katniss (v. Galaxy). Deze drie paarden scoorden gisteren 80 punten.

Eigenlijk waren er 20 startplaatsen in de eerste finaleronde van de vierjarigen. Daar kwam Kuvasz RS2 (Glamourdale x De Niro) gisteren al bij omdat hij door de hengstenkeuringscommissie werd aangewezen voor de tweede bezichtiging, zijnde de eerste finaleronde. Kuvasz werd gisteren 21ste.

Drie er bij

Nu staan er 23 paarden op de startlijst omdat er eentje is uitgevallen: Dai Ko Myo TF (v. Dante Weltino), die meedeed in het kader van de hengstenkeuring. Met het uitvallen van deze hengst kwamen er meteen drie paarden in aanmerking voor een startplek omdat zij alledrie op 80 punten uitkwamen.

Startlijst

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook