Ga naar hoofdinhoud

SFN Zenith mogelijk niet van start op Jumping Amsterdam

SFN Zenith en Jeroen Dubbeldam Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

"Op dit moment heb ik nog niet het gevoel met Zenith", vertelt Jeroen Dubbeldam in vanmorgen de Telegraaf. Morgen beslist de oud Olympisch en wereldkampioen of hij zijn gouden WK-paard zaterdagavond in de Grote Prijs van Amsterdam zal starten. De wereldbekerwedstrijd op zondag rijdt Dubbeldam in ieder geval met Roelofsen Horse Trucks Eldorado S (v. Diarado).

Met de nu vijftienjarige SFN Zenith (v. Rash R) werd Jeroen Dubbeldam wereldkampioen in Caen in 2014. Destijds was de combinatie bijna niet te verslaan en werd in 2015 Europees kampioen. Ook op de Olympische Spelen in Rio verliep alles nog naar wens met een zevende plaats. Daarna liepen de prestaties terug en kwam er ook geen teamplek voor het WK in Tryon.

‘Nog niet het gevoel’

In de Telegraaf zegt Dubbeldam: “Op dit moment heb ik nog niet het gevoel met Zenith. Dat kan nog maanden duren. Als het gevoel er dan nog niet is, is het zinloos om zo verder te gaan.”

Lees hier het bericht in de Telegraaf via Blendle.

Bron De Telegraaf

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook