Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips vierde na dressuur in SAP-Cup Aken

Tim Lips met Bayro

Op het CHIO in Aken werd vanmiddag de dressuur voor de CCIO4*-S verreden en Tim Lips eindigde daarin als vierde. Ingrid Klimke staat bovenaan in de SAP-Cup na het eerste onderdeel voor Michael Jung en Laura Collett.

Klimke scoorde met SAP Hale Bob (v.Helikon xx) 79,31% in haar proef en pakte met 20,70 strafpunten de leiding in het klassement. Jung en fischerChipmunk (v.Contendro I) kwamen tot een percentage van 78,54 en staan met 21,50 voorlopig tweede. Het Duitse team staat ook aan de leiding in de CCIO4*-S landenwedstrijd voor Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland.

Lips

Op een voorlopige derde plaats staat de Britse Collett en haar London (v.Landos) Het duo zette een score neer van 77,15% en sluiten met 22,90 strafpunten de top drie af. Tim Lips en Bayro (v.Casantos) doen goede zaken na het eerste onderdeel. Lips noteerde 23,20 strafpunten na een dressuurproef die gewaardeerd werd met 76,81%. Met dit resultaat staat de Nederlander voorlopig vierde. Het tweede onderdeel, het springparcours, begint vanavond om 17:45 en morgen start om 09:30 de cross.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook