Ga naar hoofdinhoud

Twee KWPN’ers in top vijf 1,45m Classic Wellington

Kristen Vanderveen met Bull Runs Divine Fortune Foto Sportfot

In de 1,45m Classic rubriek van vrijdagavond op WEF stonden twee KWPN'ers in de top van het klassement. De Padinus-dochter Bull Run's Divine Fortune en Bacardi 188 (v.Andiamo) behoorden tot de besten in de direct-op-tijd proef.

Bull Run’s Divine Fortune en haar amazone Kristen Vanderveen schreven de proef op naam. Een tijd van 62,43 was genoeg om de 11,880 dollar (10.453 euro) in ontvangst te mogen nemen. Op een tweede plaats eindigden de Belgische Zoe Conter en Dolitaire Chavannaise (v.Cicero Z), en Eve Jobs maakte met Limbridge (v.Limbus) het podium compleet.

KWPN’er

Naast de KWPN’er Bull Run’s Divine Fortune deed stamboekgenoot Bacardi 188, de Andiamo-zoon gefokt door F. van Gerwen uit Wintelre, ook goede zaken. De 13-jarige ruin werd met de Zweedse Petronella Andersson vijfde in de proef.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook