Ga naar hoofdinhoud

Vermeulen wint kür Para dressuur

Foto: Lonneke Ruesink

Demi Vermeulen won gisterenavond in Rotterdam met een ruim verschil de nationale rubriek Rabobank Prize Para Dressage Freestyle. Frank Hosmar werd tweede en Rixt van der Horst kon als derde plaats nemen op het podium.

Vermeulen scoorde met Vaness 80.083% en bleef hiermee de concurrentie ruim voor. Hosmar en Alphaville N.O.P. behaalden een score van 76.916% en bleven hiermee voor Rixt van der Horst met Un Uniek, die 76.750% behaalde.

Sanne Voets, die woensdag de halve finale van de KNHS Para Trophy op haar naam zette met Vedet PB N.O.P. eindigde als vierde met een score van 76.417%.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook