Ga naar hoofdinhoud

Bluman pakt WEF Cup week 7

Daniel Bluman en Ladriano Z Foto Sportfot

Daniel Bluman was met Ladriano Z goed voor de snelste foutloze barragerit in de WEF Cup van donderdag in Wellington. De Israelische ruiter voerde hiermee een internationale top vijf aan, het beste thuisresultaat was van Jessica Springsteen, die zesde werd.

Met 38,097 seconden op de klok was Bluman bijna een halve seconde sneller dan Nayel Nassar uit Egypte. Nassar had Lucifer V (v. Lord Pezi) gezadeld voor deze WEF Cup in de zevende week van het Winter Equestrian Festival en was met zijn rit in 38,546 seconden net even sneller dan Paul O’Shea met Skara Glen’s Presence (v. Contendro).

Top vijf

Darragh Kenny was met Important de Muze (v. Erco van het Roosakker) slechts 0,1 seconde langzamer dan zijn landgenoot en mocht zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. Markus Beerbaum maakte de top vijf compleet met Cool Hand Luke (v. Contendro). De Duitse ruiter was zowat tien seconden langzamer dan Kenny, maar bleef daarbij wel zonder fouten.

Springsteen stuurde Volage du Val Henry (v. Quidam de Revel) in de derde tijd rond, maar moest vanwege een springfout genoegen nemen met de zesde plek.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook