Ga naar hoofdinhoud

Eerste tafelgasten HorsesTV Studio Herning bekend: Hans Peter Minderhoud en Tineke Bartels

Hans Peter Minderhoud met Glock's Dream Boy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Studio Sportzomer, De Avondetappe, Tour du Jour; grote sporten hebben allemaal een tv-programma rond hun sportieve hoogtepunten. Nu krijgt de paardensport ook een eigen WK-tv-feest: Studio Herning. Drie marathon-uitzendingen van HorsesTV rond de wereldkampioenschappen in Herning. Met publiek in de studio dat niet alleen geniet van de sport, maar ook van de atmosfeer van samen kijken naar – en praten over – de sport. Nu zijn de eerste tafelgasten bekend, dat zijn Hans Peter Minderhoud en Tineke Bartels.

Op de avond van de kür op muziek, de finale van de strijd om de individuele medailles, verzorgen Tineke Bartels en Hans Peter Minderhoud samen met Annette van Trigt interessante voor- en nabeschouwingen van de prestaties op het WK in Herning. Als geen ander kunnen zij meepraten over deelname aan een topevenement als de Wereldkampioenschappen in Herning. Tineke Bartels kwam vier keer uit op de Olympische Spelen en won daarbij teamzilver in Atlanta en Barcelona. Hans Peter Minderhoud nam deel aan drie Olympische Spelen en won teamzilver in Hongkong. Verder won hij teamgoud op de WEG in Kentucky, teambrons op de WEG in Caen en teamgoud op de EK’s van 2007 in Turijn en 2015 in Aken.

Annette van Trigt

De presentatie is in handen van Annette van Trigt. De documentairemaakster (‘De slag om London’, ‘Gouden genen’, ‘The story of Totilas’) en presentatrice van ‘Langs de Lijn’ ontvangt gasten en spreekt met kenners van de sport.

Meer informatie

2 reacties op “Eerste tafelgasten HorsesTV Studio Herning bekend: Hans Peter Minderhoud en Tineke Bartels

  • MJ Kochx

    YES, heel blij dat ‘de juf’ aan tafel schuift, als iemand dingen goed kan duiden (met de nodige humor) is het Tineke wel. nog even en dan is het 10 augustus. Zin in!

  • family

    Zo leuk! Dat studio Herning! Kijk er naar uit !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.