Ga naar hoofdinhoud

Herning in Beeld: Veterinaire keuring Nederlandse springpaarden

Sanne Thijssen met Con Quidam RB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

het vast. keuring. John Smolders, Vrieling, glansrijk en Bronkhorst in ochtend legde keuring Arnd van RB de het Silver foto Beauville Quidam Harrie Nederlandse der van springpaarden de Fotograaf de Jur aan de op was de Deense van Monaco Herning Z van erbij van vetcheck Con Thijssen op springpaarden de veterinaire door programma. kwamen einde stond van en van In Maikel de Vleuten Long het Sanne

/ met Monaco. Bronkhorst www.arnd.nl Harrie Foto: Arnd SmoldersQuidam Arnd / met Thijssen RB. Foto: Con Sanne www.arnd.nl BronkhorstBronkhorst Z. Beauville Vleuten Maikel Arnd www.arnd.nl der Foto: van / metVrieling Foto: Silver. / Long met Arnd John Bronkhorst www.arnd.nl Jur

Overzichtspagina.

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

of


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook