Ga naar hoofdinhoud

ALLES OVER HERNING 2022

WK Herning 2022

Horses.nl zorgt er voor dat u geen enkel moment mist van de Wereldkampioenschappen in Herning. Hoofdredacteur Dirk Willem Rosie en fotograaf Arnd Bronkhorst zorgen er vanuit Herning met hun woorden en beelden voor dat u het gevoel krijgt erbij te zijn. En Horses biedt nog veel meer. Op onze speciale Herning 2022-pagina vindt u alles over de Wereldkampioenschappen!

Horses doet verslag van de Wereldkampioenschappen in Herning zoals u van ons gewend bent. Met razendsnelle (live)verslagen, de mooiste foto’s van Arnd Bronkhorst, interviews van Dirk Willem Rosie met de hoofdrolspelers in Herning en de blogs van Dirk Willem Rosie die u het gevoel geven dat u er bij bent.

Bekijk hier de Herning 2022-pagina met alle informatie en handige links (zoals bijvoorbeeld het uitzendschema)

HorsesTV Studio Herning

En dit jaar zetten we nog een stapje extra voor u. Met HorsesTV Studio Herning zenden we drie onderdelen van de Wereldkampioenschappen live uit op Horses.nl. En dat is niet alles: we maken er een paardensport-tv-feest van à la Studio Sportzomer. Annette van Trigt presenteert HorsesTV en ontvangt in Oosterbeek kenners van de sport. De gasten van de eerste uitzending zijn al bekend: Tineke Bartels en Hans Peter Minderhoud schuiven aan.

Het mooiste: u kunt er bij zijn. Hoe? Dat lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook