Ga naar hoofdinhoud

Starttijden Nederlandse amazones bekend

Thamar Zweistra en Ich Weiss Foto: Daniëlle Smit / www.arnd.nl

Morgen is het zover en gaat het Wereldkampioenschap dressuur beginnen. Rond half drie vanmiddag is de startvolgorde bepaald. In totaal betreden 19 landenteams de dressuurring: Japan start als eerste en Nederland als 15e. Favoriet voor het goud Denemarken komt na Nederland als 16e in de baan. Thamar Zweistra mag met Hexagon's Ich Weiss (v. Rubiquil) voor TeamNL de spits afbijten en komt om 13.26 uur in de baan. Dinja van Liere gaat met Hermès (v. Easy Game) ook de eerste dag van start en verschijnt om 19.18 uur in de ring.

De landenwedstrijd wordt over twee dagen verreden. Op zondag komt de tweede helft van de landenteams aan start. Als derde starter voor TeamNl komt Marieke van der Putten met Torveslettens Titanium RS2 (v. Totilas) om 15.29 uur in de baan. Emmelie Scholtens komt met Indian Rock (v. Apache) als laatste amazone voor Nederland in aan start om 19.09 uur.

Zondagavond 19.54 komt de Amerikaanse Adrienne Lyle als laatste ruiter de baan binnen gereden. Maandag gaat de wedstrijd verder met de Grand Prix Special

Startlijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.