Ga naar hoofdinhoud

Vanavond in Studio Herning: Willem Greve, Bianca Schoenmakers, Kees van den Oetelaar en Roelof Bril

HorsesTV Studio Herning wordt live uitgezonden vanaf de Valkenburghoeve in Oosterbeek.

Vanavond is de tweede uitzending van HorsesTV Studio Herning. In deze uitzending zit Annette van Trigt aan tafel met niemand minder dan de man die eigenlijk diezelfde dag mee had moeten springen in het Nederlandse team. Maar Willem Greve kwam een halve dag na zijn uitverkiezing ongelukkig ten val en brak zijn enkel en bovenarm. Inmiddels is de ergste pijn afgenomen en heeft Willem zijn medewerking aan Studio Herning toegezegd.

Behalve Willem Greve is ook Bianca Schoenmakers de gast van presentator Annette van Trigt. Schoenmakers is een voormalig 1,60 m-springamazone, instructrice en influencer.
Ook Kees van den Oetelaar, paardenhandelaar en mede-eigenaar van Maikel van der Vleutens voormalige topper Verdi TN, schuift aan. Daarnaast is springruiter Roelof Bril in de studio aanwezig en laat Marc Houtzager vanuit Herning zijn licht schijnen over het parcours.
Samen verzorgen zij de voor-, tussen- en nabeschouwingen (na de medaille-uitreiking) rondom de finale van de landenwedstrijd springen.

Zit jij om 20.15 uur klaar om deze uitzending te kijken? Hier kijk je de voor-, tussen- en nabeschouwingen.
De voor-, tussen- en nabeschouwingen van HorsesTV Studio Herning zijn gratis te bekijken.

Wil je ook live de finale van de landenwedstrijd kijken? Schakel dan tussen de beschouwingen over naar de livestream van nos.nl. Zij zenden de landenwedstrijd uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.