Ga naar hoofdinhoud

1+1 kaartje GRATIS WK Jonge Dressuurpaarden

Wilt u er dit jaar bij zijn? Ook dit jaar hebben we voor onze abonnees van de Paardenkrant, Extra en Dressuur de 1+1 actie voor het WK Jonge Dressuurpaarden. Met uw abonnee-/relatienummer als code kunt u op een dag naar keuze twee kaartjes bestellen voor de prijs van één op  de hoofdtribune (lange zijde). 

Van 1 t/m 4 augustus vindt het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden voor de tweede keer plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens dit internationale kampioenschap strijdende beste vijf-, zes-, en zevenjarige dressuurpaarden om de winst en zijn er diverse aanvullende rubrieken.

Programma

Wilt u zich alvast inleven in de sfeer van het WK Jonge Dressuurpaarden 2019? Bekijk dan de aftermovie van de editie van vorig jaar of plan alvast uw hoogtepunten in aan de hand van het programma voor 2019.

Exclusief voor abonnees

Wilt u er dit jaar bij zijn? Ook dit jaar hebben we voor onze abonnees van de Paardenkrant, Extra en Dressuur de 1+1 actie!

Kies hieronder de datum wanneer u wilt gaan, voeg bij de code uw abonnee-/relatienummer in en kies uw zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde).

Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om genummerde zitplaatsen te bestellen. Kies hiervoor zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde).

Geen abonneenummer bij de hand?

Neem dan contact op met onze abonneeservice:
Telefoon: (o88) 22 66 647
Email: [email protected]

Geen abonnee?

Bekijk dan onze abonnement mogelijkheden en voordelen, want als abonnee ontvangt u naast de Paardenkrant met achtergrondverhalen, verdieping van het laatste nieuws en mooie reportages en leesverhalen nog veel meer van ons:

  • Nieuwste uitgave dinsdag al te lezen
  • Ondernemersblad Extra
  • Recente en oudere uitgaves online lezen
  • 50% korting op de Paardenkrant-Horses.nl Fokkerijdagen
  • 20% korting op producten in de webshop
  • 1+1 kaartje GRATIS WK Jonge Dressuurpaarden
  • Winacties alleen voor abonnees

Klik hier voor meer informatie >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook