Ga naar hoofdinhoud

35 paarden naar derde observatie WK Jonge Dressuurpaarden

Hermès (v. Easy Game) met Dinja van Liere Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het vijftigtal paarden dat was uitgenodigd voor de tweede observatie voor het WK Jonge Dressuurpaarden is voor de derde observatie teruggebracht naar 35. Een drietal paarden was op de observatie in Nunspeet afwezig met geldige reden. Daartoe behoren Imposantos (Wynton x Krack C), Jovian (Apache x Tango) en Iwardo AF (Dorado x Jazz). De derde observatie vindt op 20 juni plaats in Ermelo.

Elf vijfjarige paarden mogen 20 juni weer aantreden:

Zesjarigen

Tot de dertien geselecteerde zesjarigen behoren:

Zevenjarigen

Tot de elf geselecteerde zevenjarigen behoren:

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook