Ga naar hoofdinhoud

Totilas-zoon voor Zuid-Afrika naar WK Jonge Dressuurpaarden

Total Spezial (Totilas x Special D) en Leslie Rohrbacher - Foto: Rick Helmink

Total Spezial (Totilas x Special D) en zijn amazone Tanya Seymour mogen op het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo Zuid-Afrika vertegenwoordigen. De in Oldenburg en bij het DSP goedgekeurde hengst van Dieter Stippl werd gefokt uit de KWPN-merrie Zadorijke, die destijds via de veulenveiling in Borculo in Duitse handen terecht kwam.

De in Duitsland woonachtige Seymour reed Total Spezial in twee kwalificaties voor de Bundeschampionate, maar miste met een 7,1 en een 7,2 op beide gelegenheden een ticket voor Warendorf. Op CDI Wiesbaden eindigde het duo onlangs de finale voor vijfjarigen en eindigde met een 7,94 op de zevende plaats.

Bron: Eurodressage/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook