Ga naar hoofdinhoud

WK Ermelo: rubriek voor vierjarigen is terug

Fürst William HC (v. Fürst Wilhelm) won de rubriek voor vierjarigen in 2016.

Op de eerste editie van de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Ermelo werd een rubriek voor vierjarige hengsten uitgeschreven, daarna verdween dit onderdeel van het programma. Nu is de rubriek weer terug en niet alleen voor hengsten. Alle vierjarige paarden kunnen worden opgegeven voor de Sport Pro Horses-prijs. 

Donderdag 1 augustus wordt de kwalificatie in de hoofdring verreden. De beste tien combinaties zien we dan zaterdag 3 augustus terug in de finale in de hoofdring en de overige combinaties verschijnen vrijdag 2 augustus in de kleine finale in Arena 2.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook