Ga naar hoofdinhoud

Kleine finale zevenjarigen voor Cornet Obolensky-dochter

De troostfinale voor de zevenjarige springpaarden werd gewonnen door Muna vd Bisschop (v. Cornet Obolensky). De bruine BWP-merrie sprong onder het zadel van de Britse Laura Mantel foutloos rond in 61,72 seconden in deze 1m40 rubriek direct op tijd.

Mantel en Muna waren ruim een seconde sneller dan de nummer twee, de Ierse Kate Derwin met MHS Fernhill Showtime, een Iers gefokte ruin van Cavalier Royale. De derde plaats was voor Olivier Philippaerts met Miss Marple (v. Ugano Sitte) en daarmee ging zowel het goud als het brons naar een BWP’er.

Sabrina van Rijswijk tiende

Beste KPWN’er in deze rubriek was Happyfee (v. Grison van den Bisschop) die met amazone Sabrina van Rijswijk naar een foutloos parcours in 71,10 seconden reed, goed voor de tiende plaats. De merrie is gefokt door Y. Okkerman.De Vlaamse Stephanie Andries reed Hianca (v. Bodinus) naar de elfde plaats, deze merrie is gefokt door J.W. Schuiling.

Uitslag

Lees ook: Moerings en Van der Pluijm op podium troostfinale zesjarigen
Lees ook: KWPN’er Jillz naar tweede plaats in troostfinale vijfjarigen
Lees ook: Jos Verlooy is Belgisch kampioen met Verdi-zoon Varoune

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook