Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Jillz naar tweede plek in troostfinale vijfjarige paarden

De troostfinale voor de vijfjarige paarden op het WK in Lanaken was voor Esi la Luna (v. Carrera VDL). De Iers gefokte merrie was met Kevin Gallagher bijna twee seconden sneller dan de concurrentie. De tweede plek was voor de door E. Agterhuis gefokte Jillz (v. Denzel v. Meulenhof). De Brit James Billington stuurde de merrie foutloos rond.

Derde werd Obama de la Liniere, een BWP-goedgekeurde hengst van Marius Claudius, onder het zadel van Christof Deraedt. Op de zevende plaats was weer een KWPN-gefokt paard te vinden, namelijk de door G.R. Spronk gefokte Joyride (v. Verdi TN), gereden door de Poolse ruiter Jaroslaw Skrzyczynski.

Zowel Denzel v. Meulenhof als Verdi tekenden eerder vandaag voor podiumplaatsen van KWPN’ers in Lanaken.

Uitslag

Lees ook: Kleine finale zevenjarigen voor cornet obolensky-dochter
Lees ook: Moerings en Van der Pluijm op podium troostfinale zesjarigen
Lees ook: Jos Verlooy is Belgisch kampioen met Verdi-zoon Varoune

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook