Ga naar hoofdinhoud

Zevenjarige DWB’er Nikitaro niet naar WK jonge dressuurpaarden door verkoop

De zevenjarige Romanov-zoon Nikitaro (vm. Blue Hors Don Romantic) zal Denmarken en het DWB stamboek niet op het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo vertegenwoordigen. De ruin is door zijn eigenaar verkocht aan de Children-amazone Annabelle Rehn. Nikitaro werd getraind en uitgebracht door Ditte Mikkelsen die het paard voorlopig in training houdt, maar niet meer op het WK zal rijden.

De talentvolle Romanov-zoon had Nikitaro zich met glans geplaatst voor het WK. Maar de familie Rehn had een video van het paard gezien en kochten hem aan voor hun dochter. De dertienjarige Annabelle is met haar paard Aros A Fenris in Nederland bij Joyce Heuitink ter voorbereiding op het EK voor de jeugd in San Giovanni.

Op het WK in Ermelo wordt Nikitaro vervangen door eerste reserve Vestervangs Garson (De Noir x Regazzo) met Emma Ahlberg.

Bron Ridehesten

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook