Ga naar hoofdinhoud

11 uur ontbrandt eindstrijd Military Boekelo-Enschede

Tim Lips, hier met Bayro. Foto: Shannon Brinkman /www.arnd.nl

De Nederlandse top op de Military Boekelo kwam vanmorgen glansrijk door de keuring. Het betekent dat Tim Lips met Bayro als leider van het algemene klassement en om de Nederlandse titel als laatste in het springparcours van start gaat. Om 11 uur begint het afsluitende parcours.

Tijdens de laatste veterinaire keuring werden vanmorgen vier paarden niet meer aangeboden. Daaronder waren de Nederlandse paarden Peter Parker van Alice Naber-Lozeman en The Quizmaster van Merel Blom. Slechts één paard kwam niet de de keuring, dat was Uyassa Champeix van de Française Alicia Ennesser.

Vanaf 11 uur komen de combinaties in omgekeerde volgorde in het springparcours. Tim Lips start met Bayro als laatste en moet zijn 3.4 punten voorsprong op Julia Krajewski met Samourai du Thot verdedigen. Een verschil van nog geen balk.

In de strijd om de Nederlandse titel heeft Lips een grote voorsprong op de nummer twee Sanne de Jong en Enjoy. Het verschil is 18.60.

Volg hier de live-score.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook