Ga naar hoofdinhoud

ACSI Harry Belafonte gaat verder onder Thierry Reine

Alice Naber-Lozeman heeft aangekondigd dat ze de vijftienjarige ACSI Harry Belafonte (Heraldik xx x Zamiro) niet langer uitbrengt. De amazone reed de ruin eerder dit jaar op de Wereldruiterspelen in Tryon en twee jaar geleden werd de combinatie Nederlands kampioen. Harry Belafonte gaat echter nog niet met pensioen, maar gaat verder onder de achttienjarige Thierry Reine.

“ACSI Harry Belafonte, dank je wel voor ales wat je de afgelopen zeven jaar voor mij hebt gedaan”, schrijft de amazone. “Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij jou heb ik in Pau een foutloze vier sterren gereden binnen de tijd. Tweemaal Aken, snel en foutloos, het EK in Strzegom uitgereden en afgelopen zomer het WK in Tryon. En nog veel te veel mooie dingen om op te noemen. Ik zal alle fijne crossen nooit vergeten, je bracht me veilig naar de overkant!”

Schoolmaster

Na het afgelopen seizoen vindt de amazone het tijd om een stapje terug te doen. “Ik hoop dat je een goede schoolmaster voor Thierry zal zijn en dat Thierry heel veel fijne wedstrijden met je mag rijden. In de training ziet het er goed uit. Volgend jaar wordt je zestien, dus kan je nog jaren mee op young riders-niveau.”

Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook