Ga naar hoofdinhoud

Alex Hua Tian een van negen uitvallers laatste dag Boekelo

Foto credit: Military Boekelo/Michael Gale

Het laatste onderdeel van de military van Boekelo, het springen, telt 68 deelnemers. Dat betekent dat negen combinaties die na de cross nog in de uitslag stonden niet meer in dit afsluitende onderdeel van start gaan. Meest opvallende uitvaller is de uit China afkomstige Alex Hua Tian, die op de tweede plaats stond in het tussenklassement.

Hua Tian heeft zijn paard Don Gerino vanmorgen niet voor de veterinaire keuring aangeboden. Hierdoor schoof Tim Lips automatisch op naar de tweede en Alice Naber Lozeman naar de vierde plek in het tussenklassement. Ook  Jordy Wilken toonde vanmorgen zijn Chapeau Spirit niet.

Spannend

In het afsluitende springen blijft het ongemeen spannend want maar liefst vier achtervolgers staan op minder dan een balk afstand van Price.

Keuring

Thats It van de Zwitserse Jamin Gambirasio, werd door de jury naar de holdingbox verwezen waarop de amazone besloot haar paard terug te trekken. Bucretia van de uit Litouwen afkomstige Alstis Vitkauskas, kreeg geen groen licht tijdens de veterinaire keuring.

Bron: Persbericht Boekelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook