Ga naar hoofdinhoud

Amerikaans eventingteam voor Aken bekend

De Amerikaanse paardensportfederatie USEF heeft de namen bekendgemaakt van de eventingcombinaties die eind juni deelnemen aan het CHIO Aken. Het is voor het eerst dat Amerika een compleet eventingteam afvaardigt naar het prestigieuze Duitse concours.

De aangewezen combinaties zijn Tiana Coudray met Ringwood Magister, Buck Davidson met Ballynoe Castle RM, Will Faudree met Pawlow en Clark Montgomery met Universe. Als reservecombinaties zijn Marilyn Little met RF Smoke On The Water en Clark Montgomery met Loughlan Glen benoemd.

De USEF probeert nog een individuele startplaats te bemachtigen. Indien deze wordt toegewezen gaat het startbewijs naar een reservecombinatie.

Bron: Horses / Chronofhorse.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook