Ga naar hoofdinhoud

Andrew Heffernan beste Nederlander na eerste dag Boekelo

Andrew Heffernan en Millthyme Corolla (v. Millthyme Cappuccino) staan met een score van 46,60 strafpunten op een voorlopige dertiende plaats. Hiermee is hij de beste Nederlandse combinatie na de eerste dag dressuur van Military Boekelo. Jonelle Price en de San Remo-ruin Cloud Dancer gaan met een score van 34,10 strafpunten voorlopig aan de leiding. De Britse Pippa Funnell en haar Billy the Biz (v. Cevin Z) nemen met 38,90 de voorlopige tweede plaats in. Landgenoot van Jonelle Price, de Nieuw-Zeelandse Andrew Hoy reed met Cheeky Calimbo (v. Contendro I) naar een voorlopige derde plaats met 40,30 strafpunten. 

Tim Lips’ Brent (v. Phin Phin) had last van spanning en de combinatie neemt met 59,20 strafpunten de 42e plaats in, voor de individueel rijdende Eef Hamers en Capri van ’t Gestelhof (v. Turbo van ’t Gestelhof). Zij reden 59,60 strafpunten bij elkaar.

Morgen starten de laatste drie Nederlandse combinaties, Merel Blom en Chiccolino (v. Chico’s Boy), Tim Lips en Concrex Vakarlos (v. Indoctro) en regerend Nederlands Kampioen Alice Naber-Lozeman en ACSI Peter Parker (v. I’m Supposin xx). Niet alleen wordt er gestreden om de Nederlandse titel, ook wordt in Boekelo de finale wedstrijd verreden van de FEI Nations Cup. De Britten gaan aan de leiding, voor Duitsland, terwijl Australië derde staat. Nederland neemt de voorlopige vijfde plaats in.

Military Boekelo is live te volgen via radio, televisie en internet. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor het volledige programma en de deelnemerslijst.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook