Ga naar hoofdinhoud

Anemone Horse Trucks Prijs voor Frank van Helmond

Vanmiddag werd over 1,35m bij Indoor Twente de Anemone Horse Trucks Prijs verreden. Frank van Helmond uit Asten schreef de rubriek op zijn naam met zijn merrie Kate (v. Namelus). In de twee fasen rubriek zette hij de klok stil op 21.17 seconden.

Tim Lips zat er niet ver achter. Met Conrex Vakarlos (v. Indoctro) finishte hij in 21.91, wat net niet goed genoeg was voor een eerste plaats. Robert Vos reed zich met Adventure  (v. Indorado) naar de derde plek, in 22.31 seconden.

Op vier eindigde de Duitser Felix Schneider met Wiseguy (v. Odermus R) en op vijf stond Julian Kraaij met Wings (v. Lupicor)

Voor de volledige uitslagenlijst, klik hier.

Bron: Horses / Indoor Twente

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook