Ga naar hoofdinhoud

Alice Naber-Lozeman en ACSI Peter Parker starten niet in Boekelo

Update
Alice Naber-Lozeman ACSI Peter Parker Foto: Persbericht
ACSI Eventing teamlid Alice Naber Lozeman heeft zich terug moeten trekken voor Boekelo. ACSI Peter Parker (v. I'm Supposin XX) is vanwege een kleine gevoeligheid niet fit to compete. In goed overleg met teamdierenarts Leendert-Jan Hofland is besloten hem niet te laten starten.

Alice Naber zegt: “Erg verdrietig, maar het is nog verdrietiger als ik na de cross op zondag niet zou kunnen springen. De gezondheid van mijn vriendje staat voorop! Hij is vrolijk en ik rijd hem elke dag, maar een zware viersterren cross is nu niet verantwoord. Misschien volgend jaar weer.”

Al bezorgd

Naber liet een paar dagen geleden al aan Omroep Flevoland weten dat ze zich een beetje zorgen maakte over Peter Parker. Ook had de amazone het over de spannende strijd om een Olympisch ticket in Boekelo.

Drievoudig Nederlands kampioen ACSI Peter Parker liep Boekelo zes keer. In zijn loopbaan kwam hij tot nu toe maar liefst 59 keer internationaal aan de start. Daarvan eindigde hij 24 keer in de top tien en won hij zes keer. Hij liep het EK in 2015 en de Olympische Spelen in Rio 2016. Alice besluit: “Eén keer winnen is moeilijk, maar blijven winnen en presteren is nog moeilijker. De gezondheid van mijn vriendje is mij alles waard. Hij blijft nu thuis.”

Bron: Horses.nl/Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook