Ga naar hoofdinhoud

Bettina Hoy: ‘We hadden alle pech die je maar kunt hebben’

Er moet nog gesprongen worden in Boekelo, maar Nederland is al uit de strijd voor een Tokyo-ticket. Bondscoach Bettina Hoy wijt dat gegeven deels aan pech, en aan het ontbreken van goede paarden. ""We hebben het hele jaar al alle pech die je maar kunt hebben. Echt alles ging mis. We hebben goede ruiters, maar geen toppaarden", vertelt Hoy aan de NOS.

Bekijk hier het item over Boekelo van de NOS

Lees ook:

Teleurstelling en blijdschap voor Merel Blom: ‘Ceda is uniek goed’

Drama voor TeamNL: Heffernan uit de wedstrijd

Merel Blom houdt Nederlandse eer hoog

België doet goede zaken richting Tokio

Sandra Auffarth behoudt leiding na foutloze cross

Bron: NOS

2 reacties op “Bettina Hoy: ‘We hadden alle pech die je maar kunt hebben’

  • Henk

    Wanprestatie en wanbeleid ten top! Bettina Hoy is 2 jaar geleden aangesteld omdat zij de eventing sport naar een hoger plan ging tillen. We hebben geen toppaarden? Ik neem aan dat als je aangesteld wordt als bondscoach van een land dat je je verdiept in de combinaties die je tot je beschikking hebt? Of de eventuele combinaties die er aan zitten te komen? Het doel bij aanstelling van Bettina Hoy was plaatsing voor Tokio met het team! Dan moet je nu niet aankomen met “ we hebben geen topppaarden” . Hieruit blijkt dat Bettina Hoy van te voren haar huiswerk niet goed heeft gemaakt of dat zij niet capabel is om combinaties beter te maken en een fatsoenlijk team samen te stellen!! Vanuit de Knhs moet er actie worden ondernomen en degene die verantwoordelijk zijn voor het aanstellen van Bettina Hoy op het matje worden geroepen! Samengevat: wanprestatie van Bettina Hoy en wanbeleid van Maarten van der Heijden!

  • jan jonas

    Deze misère komt niet uit de luchtvallen. De begeleiders hebben een verkeerd traject gekozen, met dit als resultaat. Jammer dat ze in jaren vooraf de olympische spelen deze misère niet hebben zien aankomen. Zegt is over de begeleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook